Avril Lavigne Croatia Forum
Dobrodošli na prvi hratski forum posvećen Avril. Možete saznati najnovije slike, novosti i videe vezane uz Avril. Imamo čak i od Avril modnu liniju Abbey Dawn temu u kojoj možete vidjeti svu odjeću, nakite... a naravno možete i komentirati. Forum je nov i želimo postati službeni forum, pa nam zato pomozite i registrirajte se. Uživajte i zabavite se s nama!

Hrvatska Traži Zvijezdu 1zd0itk
Avril Lavigne Croatia Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Hrvatska Traži Zvijezdu

4 posters

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

1Hrvatska Traži Zvijezdu Empty Hrvatska Traži Zvijezdu pet svi 07, 2010 11:25 pm

Martina

Martina
Administrator
Administrator

Hrvatska Traži Zvijezdu Htzlogo

Show “Hrvatska traži zvijezdu” ima samo jedan cilj – pronaći i prepoznati glazbeni potencijal i talent među običnim ljudima koji su dosad bili skriveni od očiju javnosti…

Osmišljen prema formatu “Pop Idol” poznate medijske kuće Fremantle Media, ovaj je show od svojega početka 2001. godine do danas doživio velik uspjeh u Velikoj Britaniji, ali i u Americi, Belgiji, Francuskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj i mnogim drugim zemljama. Show “Hrvatska traži zvijezdu” ima samo jedan cilj – pronaći i prepoznati glazbeni potencijal i talent među običnim ljudima koji su dosad bili skriveni od očiju javnosti.

Priznati glazbeni trojac, Tony Cetinski, Jelena Radan / Anđa Marić i Goran Lisica – Fox, sa svojih će ocjenjivačkih stolica “budnim uhom” provjeriti kandidate koji će se natjecati za titulu glazbene zvijezde. Budući da je Jelena Radan zbog poslovnih obveza morala napustiti svoje mjesto u žiriju, od audicija u Zagrebu zamijenit će je pjevačica i bivša manekenka Anđa Marić.

Kandidati su se već suprotstavili profesionalnim i zahtjevnim testovima strogoga žirija koji će odabrati svega 16 najboljih i pružiti im priliku da nastupe uživo na pozornici najvećega glazbenog TV spektakla, a samo jedan od njih postat će nova hrvatska zvijezda.

2Hrvatska Traži Zvijezdu Empty Re: Hrvatska Traži Zvijezdu sub svi 08, 2010 12:02 am

leichy

leichy
Novi si fan Avril.
Novi si fan Avril.

Predobro je, žao mi je što je Petar ispao

3Hrvatska Traži Zvijezdu Empty Re: Hrvatska Traži Zvijezdu sub svi 08, 2010 1:33 pm

**Kacxa**

**Kacxa**
Novi si fan Avril.
Novi si fan Avril.

leichy je napisao/la:Predobro je, žao mi je što je Petar ispao

Slažem se rendeer

4Hrvatska Traži Zvijezdu Empty Re: Hrvatska Traži Zvijezdu sub svi 08, 2010 1:47 pm

Alisper 4ever

Alisper 4ever
Novi si fan Avril.
Novi si fan Avril.

Meni je to oke samo glupo mi je što je ispo Petar Sad

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]