Avril Lavigne Croatia Forum
Dobrodošli na prvi hratski forum posvećen Avril. Možete saznati najnovije slike, novosti i videe vezane uz Avril. Imamo čak i od Avril modnu liniju Abbey Dawn temu u kojoj možete vidjeti svu odjeću, nakite... a naravno možete i komentirati. Forum je nov i želimo postati službeni forum, pa nam zato pomozite i registrirajte se. Uživajte i zabavite se s nama!

Mi Pecado (Moj Grijeh) 1zd0itk
Avril Lavigne Croatia Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Mi Pecado (Moj Grijeh)

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

1Mi Pecado (Moj Grijeh) Empty Mi Pecado (Moj Grijeh) sub svi 08, 2010 12:43 pm

Martina

Martina
Administrator
Administrator

Mi Pecado (Moj Grijeh) 17473551


Moj Grijeh
(Mi Pecado)


Julián i Lucrecia oduvijek su znali da su stvoreni jedno za drugo. Od djetinjstva ih je vezalo čisto i nevino prijateljstvo, koje se s godinama pretvorilo u iskrenu i strastvenu ljubav. Julián je sin seoskog učitelja Rodolfa, te Justine, ogorčene i sebične žene koja svojom naravi ugrožava srdačne veze svoga muža s Paulinom, Lucrecijinim ocem i vlasnikom imanja „El Milagro“.

Lucrecijina majka Rosario, pak, puna je predrasuda i zanemaruje svoju kćer, jasno pokazujući da joj je draži César, Lucrecijin brat blizanac. Kad César pogine u tragičnoj nesreći, Rosario za njegovu smrt okrivljuje Lucreciju i Juliána.

Prema svojoj kćeri ponaša se toliko okrutno da otac Paulino na kraju šalje djevojčicu od kuće kako bi je zaštitio od majke. Malena godinama živi daleko od majke, ali i od Juliána, koji zbog toga postaje pravi buntovnik, pa ga seljani zovu „El Chamuco“ (Vrag).

Paulino i Rodolfo, zajedno s Gabinom Rourom i Matíasom Quirogom, gaje prijateljstvo od djetinjstva. Ali život mijenja ljude, pa se Matías posvećuje službi Božjoj, a Gabino postaje lukav i pohlepan čovjek, te na kraju ubije svoju bogatu ženu Inés radi novca. Gabino je naučio manipulirati prijateljima i svojom djecom, Carmelom i Teresom. Velečasni Matías očajno promatra kako su te spletke pretvorile njegove prijatelje u neprijatelje.

Nakon nekoliko godina Lucrecia se vraća u grad u društvu sestrične Renate, patološki ljubomorne djevojke koja želi sve što ima Lucrecia. Julián i Lucrecia ponovno se sreću i plamen njihove ljubavi opet zaiskri, ali Lucrecia se svidi i Gabinu, te ovaj iskorištava Paulinove financijske probleme i prosi njegovu kćer.

No u Lucreciju je zaljubljen i Carmelo, pa stoga ubije oca i za ubojstvo okrivljuje Juliána. Lucrecia se mora udati za Carmela kako bi spasila Juliána od optužbe i oca od financijske propasti. Vjerujući da ga je Lucrecia izdala, Julián odlazi iz grada. Lucrecia pati jer je žrtvovala ljubav da bi spasila oca, no imanje je svejedno izgubljeno. Ranč „El Milagro“ preuzima nepoznati došljak. Carmelo je okrutan i posesivan muž, a Lucrecia pokušava shvatiti kakav je to grijeh počinila kad mora proživljavati bračni pakao.

No nada se ponovno rađa kad Lucrecia otkrije da je novi vlasnik ranča nitko drugi doli sam Julián. Zajedno, dvoje mladih borit će se do posljednjeg daha za svoju ljubav i pravo na sreću.


Uloge: Daniela Castro (Rosario Pedraza), Roberto Blandón (Paulino Córdoba), Sergio Goyri (Gabino Roura), Armando Araiza (Carmelo Roura), Francisco Gattorno (Rodolfo Huerta), Lucía Méndez (Inés de Roura), Sabine Moussier (Justina Almada), Salvador Sánchez (otac Matías), Maité Perroni (Lucrecia), Eugenio Siller (Julián „El Chamuco“)
Izvršni producent: Juan Osorio Ortiz

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]

Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.